7 Cara Buat Website Ecommerce Terbaru

Mengejutkan, ramai dah tahu cara buat website Ecommerce paling terbaru. Berbanding 5 tahun dahulu, rata ratanya gunakan chatbot dan Whatsapp untuk buat jualan. Sekarang, Peningkatan usahawan buat jualan melalui Website Ecommerce ini adalah satu peluang yang baik. Malah,. ada diantara mereka dah dapat jualan 5-6 angka sebulan hanya dengan website sahaja. Artikel ini akan berkongsi, …

7 Cara Buat Website Ecommerce Terbaru Read More »

Ini Cara Bagaimana nashahart jana RM7k++ first time dengan web ecommerce

Sebenarnya Web Nashahart ni website kawan saya yang baru dibangunkan tahun lepas. Kawan saya ni namanya Nashah Abu. Bagi saya, siapa siapa jer, tiada masalah nak belajar tentang Web Ecommerce ini. Dia tak pernah run ads, tak pernah tahu apa apa tentang web Ecommerce sebelum ni. Cuma sekarang, agak berjaya sebab dah mula bina pendapatan …

Ini Cara Bagaimana nashahart jana RM7k++ first time dengan web ecommerce Read More »

8 Kelebihan Website Ecommerce Untuk Bisnes Online

Saya Buatkan isteri website ecommerce.. Katanya isteri teringin nak bisnes online, nak cari income sendiri.. Boleh lah janji ada produk nak jual. Saya cadangkan jual Canvas Frame khat. Memandangkan saya ada kilang produksi yang boleh buat frame khat ni. Ini Website Ecommerce Isteri saya. Web ni saya tak custom pun.. just guna Template ready. Gunakan …

8 Kelebihan Website Ecommerce Untuk Bisnes Online Read More »

Aplikasi untuk Usahawan Ecommerce

4 Aplikasi untuk usahawan Ecommerce di Malaysia

Usahawan zaman sekarang, hampir semua guna aplikasi smartphone untuk menjual & mengurus bisnes. Jika kita lihat 30 tahun dahulu, tiada lagi aplikasi smartphone untuk usahawan Ecommerce. Website pun baru nak bermula gunakan versi web browser. Tiada lagi aplikasi, tiada smartphone secanggih sekarang ini yang boleh urus jualan secara automatik dan 100% online. Hanya buka smartphone, …

4 Aplikasi untuk usahawan Ecommerce di Malaysia Read More »

online, course, teacher

Apa itu Kelas Online & Kelas dalam talian

Memahami Apa itu Kelas dalam Talian Kelas Online atau kelas dalam talian atau pembelajaran dalam talian adalah satu siri pengalaman pengajaran menggunakan rangkaian digital untuk berinteraksi, mengkaji dan membincangkan. Kelas dalam talian tidak memerlukan pertemuan tatap muka di lokasi fizikal. Kelas yang sama seperti Kelas web-centric (juga dipanggil pembelajaran hibrid atau dicampur) adalah serupa dengan …

Apa itu Kelas Online & Kelas dalam talian Read More »

Scroll to Top