Uncategorized

Ini Cara Bagaimana nashahart jana RM7k++ first time dengan web ecommerce

Sebenarnya Web Nashahart ni website kawan saya yang baru dibangunkan tahun lepas. Kawan saya ni namanya Nashah Abu. Bagi saya, siapa siapa jer, tiada masalah nak belajar tentang Web Ecommerce ini. Dia tak pernah run ads, tak pernah tahu apa apa tentang web Ecommerce sebelum ni. Cuma sekarang, agak berjaya sebab dah mula bina pendapatan …

Ini Cara Bagaimana nashahart jana RM7k++ first time dengan web ecommerce Read More »

8 Kelebihan Website Ecommerce Untuk Bisnes Online

Saya Buatkan isteri website ecommerce.. Katanya isteri teringin nak bisnes online, nak cari income sendiri.. Boleh lah janji ada produk nak jual. Saya cadangkan jual Canvas Frame khat. Memandangkan saya ada kilang produksi yang boleh buat frame khat ni. Ini Website Ecommerce Isteri saya. Web ni saya tak custom pun.. just guna Template ready. Gunakan …

8 Kelebihan Website Ecommerce Untuk Bisnes Online Read More »

Scroll to Top