4.38(8)

Panduan Conversion Ads

  • Categories Paid AdsWebsite
  • Duration 01h
  • Total Enrolled 1079
  • Last Update May 4, 2021

Description

Panduan conversion Ads Asas untuk yang belum pernah run optimize conversion ads, beserta case study client X dapat jualan ROAS 3 – 10. Antara modul yang dipelajari termasuklah:

1. Cara setting column Ads untuk baca Data Add to Cart, Initiate Checkout, Purchase & ROAS

2. Mengetahui cara duplicate ads untuk split test

3. Case Study klien kami yang dapat jualan ROAS 3 – 10 dengan split test

4. Pembahagian Iklan L1 & L2

 

Panduan ini juga akan diperbaiki modul dan update dari masa ke semasa

What Will I Learn?

  • Dapat tahu baca setting Column untuk baca Data Conversion Ads
  • Mengetahui cara asas setup conversion Ads
  • Cara Split test Ads dan Adset
  • Teknik Copywriting & Targeting

Topics for this course

26 Lessons01h

Conversion Ads Deck

Conversion Ads Deck3:46
Funnel Conversion Ads6:16
L1 Campaign3:44
L2 Campaign2:57
L3 Campaign1:48

FASA 1: Setup Pixel

FASA 2: Ads Manager

FASA 3: Setup Conversion Ads

FASA 3A: Setup Adset & DT

FASA 4: Setup Ads Format (Video Slideshow)

FASA 4A: Copywriting

FASA 5: Split Test Ads Structure

FASA 6: Split Test Ad Set

Case Study Client Conversion Ads

Modul 13: Setup L2 (Lookalike) & L3 (Retargeting) Ads

Blueprint Conversion Ads

NEW: Verify Domain

Student Feedback

4.4

Total 8 Ratings

5
7 ratings
4
0 rating
3
0 rating
2
0 rating
1
0 rating

It's really helped me alot. The course was much valuable than others course that I attended before which was cost RM3000

TQ ubai! Dari banyak2 course, saya rasa course ni easy to follow, tak banyak jargon2 yang boleh menakutkan newbie. Even newbie pun boleh follow course ni sampai habis. Pecahan Level tu senang faham. Kudos!

terbaik tuan ubai ! very good knowledge semoga allag limpahkan lagi rezeki untuk tuan sekeluarga

Terima kasih untuk panduan conversion ads ni. Yang paling bermanfaat untuk saya adalah funnel/layer L1,L2 & so on. Barulah prospek tu akan lalu journey yg kita plan & akhirnya purchase.

Masih split test sana sini untuk dapatkan result. Yang penting dah ada framework/strategi nak run ads conversion

Mudah difahami dan apply terus. Recommended.

Panduan ini sangat bagus kepada mereka yang nak belajar conversion ads. Saya tak jumpa lagi sifu yang ajar khas atau details tentang conversion ads, retargeting dan lookalike. sangat2 rekemended dan berpuasa hati.

Satu pelajaran yang baik untuk newbie mcm saya..banyak perkara baru yang saya dapat dari kelas tuan..tanpa ilmu asas yang kuat agak susah nak menempuh perjalanan bisnes..tak rugi saya follow tuan..terima kasih sebab banyak kongsikan maklumat secara detail dan jelas!

terima kasih tuan ubai..sangat2 membantu dan detail sangat penerangan nye...ini sangat bagus..tuan..terbaik

Panduan Conversion Ads
RM89.00

Material Includes

  • Akses Onkelas On the Spot
  • Modul Video step by step ASAS
  • Video case study klien berjaya run conversion Ads

Requirements

  • Dah tahu run Facebook Ads
  • Pernah run Ads
  • Tahu asas Ads Manager

Target Audience

  • Usahawan nak optimize ROI dengan Ecommerce
  • Kepada mereka nak dapat jualan laju dengan Conversion Ads
  • Newbie nak tahu secara asas conversion ads
Scroll to Top