AKSES VIDEO PERCUMA

Panduan Video Conversion ads untuk 10,000 Pertama.. Panduan khas untuk mereka stuck dalam Ecommerce

Dapatkan Video Rakaman Panduan Conversion Ads Yang Bernilai RM 199 PERCUMA

Sila masukkan NAMA & EMAIL untuk akses rakaman Conversion Mastery yang bernilai RM199 ini secara PERCUMA.

Siapa saya

Ubaidullah Jaafar (UJ) merupakan pengarah urusan Mastery Success Sdn Bhd. UJ telah berkecimpung dalam dunia paid advertising sejak 2015. Dan pada tahun 2016, UJ telah mengasaskan beberapa produk digital dalam bentuk DVD antaranya Master Editing Psd & Ai, Mastercollection Gold, Panduan Intagram.

2018, Era Conversion ads bermula, UJ Telah mengasaskan platform pembelajaran onlineĀ  untuk Usahawan Malaysia iaitu Lernify.com. UJ terlibat lagi dalam menghasilkan beberapa modul digital untuk usahawan iaitu Marketing Premier, Video Marketer, Chatbot Mastery, dan banyak lagi.

Pada pandemik Covid-19, UJ telah asaskan platform pembelajaran online mampu milik iaitu Onkelas.com dan Marketplace digital ubypro.com

UJ juga terlibat merangka pemasaran digital untuk big-client seperti Anasism, Ashh&Annas, Butikkosmetik.com, Mamijarum.my, dan banyak lagi.

Kini UJ menerajui beberapa syarikat-kerjasama & anak syarikat iaitu, Nashtech Print Sdn Bhd, Onkelas Sdn Bhd, Ubypro Digital, serta syarikat produksi video HF Production.

Dapatkan Video Rakaman Panduan Conversion Ads Yang Bernilai RM 199 PERCUMA

Isi NAMA & EMEL anda untuk akses rakaman Conversion Mastery yang bernilai RM 199 ini secara PERCUMA.