Terima Kasih!

Terima kasih kerana bertindak untuk dapatkan Rakaman Video Conversion Ads Fundamental bernilai RM199 secara PERCUMA!

1. Sila Cek Email Anda, Link Rakaman diberikan di Email anda

Cek dibahagian ruangan Promotion, Update, mahupun All Email. Jika tak jumpa, boleh lihat di bahagian SPAM Box. Anda boleh search Email: On Kelas Free

Tajuk Email: (PENTING) Dptkan Skrg! Ini Link Rakaman Video FREE yang Dijanjikan

Japp.. Nanti dulu.. Sebelum tu, saya ada SPECIAL OFFER nak bagi ni.. Why not kalau saya bagi lebih kan?

Nak belajar lagi lengkap secara LIVE, teknikal, boleh ulang-ulang step, dan follow setup terus.. Sila teruskan baca ya..

Mesti ada banyak nak tanya kan lepas ni? Nak belajar lagi detail kan? Apa kata saya nak buat sesi Live satu kali? Sebelum sesi live tu, saya nak bagi dahulu akses Modul Onkelas boleh belajar bila bila masa. Sebab kadang kita nak prepare dulu sebelum soal jawab. Plus, dah belajar, lupa step.

Sebab tu, cadangnya, saya siapkan panduan ni nak bagi sekali..

Okay tak? 

Sebab ada jer step yang nak kena ulang, or susah sgt nak faham teknikal ni..

Jangan risau.. Ada panduan yang boleh ulang banyak kali. Dimana sahaja selagi ada internet. Dan bestnya, Boleh tanya direct dengan saya.. Bila dapat pakej Start & Plus ni!

Teruskan Baca, Jika Ada masalah ini..

Tak Tahu Fundamental

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan bagaimana nak ukur

Tak Jelas Flow Jualan Website

Biasa run ads menjual jerr.. Tapi tak pernah tahu, dari stranger nak tukar ke buyer akan melalui beberapa proses.. Dan setiap proses itu strategi berbeza..

Kos Banyak Habis

Dah run, tapi return jualan tak berbaloi dengan apa yang di spend. Tak tahu nak optimize macam mana..

Audiens Main langgar jerr

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan apa kesan dia

Tak Faham Struktur Kempen

Tahu buat ads, tahu kempen, adset, ads semua. Tapi kempen bercampur aduk, tak ikut kategori yang betul

Tah pernah Follow up

Ni masalah paling selalu saya lihat, buat direct ads, tapi tak pernah follow up dengan retargeting, dimana boleh menjimatkan kos iklan

TAKPER!! BIAR saya bantu

Ubaidullah Jaafar (UJ) merupakan pengarah urusan Mastery Success Sdn Bhd. UJ telah berkecimpung dalam dunia paid advertising sejak 2015. Dan pada tahun 2016, UJ telah mengasaskan beberapa produk digital dalam bentuk DVD antaranya Master Editing Psd & Ai, Mastercollection Gold, Panduan Website

2018, Era Conversion ads bermula, UJ Telah mengasaskan platform pembelajaran online  untuk Usahawan Malaysia iaitu Lernify.com. UJ terlibat lagi dalam menghasilkan beberapa modul digital untuk usahawan iaitu Marketing Premier, Editing Video High Impact, Chatbot Mastery, dan banyak lagi.

Pada pandemik Covid-19, UJ telah asaskan platform pembelajaran online mampu milik iaitu Onkelas.com, runcit digital onkedai.com dan Marketplace digital ubypro.com

Selain itu, UJ juga terlibat dalam membangunkan platform konten seperti Baitul Taaruf,  Ubaidullahjaafar.com.

UJ juga terlibat merangka pemasaran digital untuk big-client seperti AnasHQ.com, Ashh&Annas, Butikkosmetik.com, Mamijarum.my, dan banyak lagi.

Kini UJ menerajui beberapa syarikat-kerjasama & anak syarikat iaitu, Nashtech Print Sdn Bhd, Onkelas Sdn Bhd, Ubypro Digital, serta syarikat produksi video HF Production.

Bukan nak sembang gebang.. Ini antara portfolio penglibatan saya dalam mengurus beberapa klien dalam digital marketing, chatbot, dan ecommerce.

Ini Result BINA WEB ECOMMERCE

Bermacam niche dah saya jumpa, dengan strategy & sistem yang betul. InshaAllah, nak capai atleast 10-15K sebulan tu tak mustahil.. Sebab ni

Niche Fesyen

Sebelum ni tak cukup team, beratus whatsapp masuk sehari. Lepas ada web Ecommerce, dah berjaya achieve 400K dalam masa 4 bulan buat sales online dengan website. Semua auto, xguna dah whatsapp lagi..

Niche Produk Kesihatan

Xpernah run Ecomm untuk produk Baby. Ada website, Jual produk baby, 3 bulan belajar dah boleh buat 69K kurang 3 bulan praktis. Syukur Mr Ubai, banyak bantu dalam ajar conversion ads ni.

Launch Produk Digital masa PKP

Buat produk digital, mula mula pasal dah stuck PKP tak tahu nak buat apa. Belajar setup web sendiri. pasang sistem LMS, buat ebook sendiri, guna conversion ads, so far, 5 produk jerr run conversion, boleh bawa sales RM53,937.

Sales 758K dlm 3 bulan

Sama jugak, Ecommerce & conversion ads banyak ubah cara dapatkan customer. Ingatkan dengan whatsapp dan team sales je boleh scale up. Isu nya, bila team bertambah, nak maintain agak payah. Guna Website Ecommerce, dapat urus bisnes xpenat mcm dulu, sales melonjak naik dalam masa 3 bulan hari pulangan 6 angka!

Memperkenalkan..

The Ultimate Ecommerce Strategy (Edisi Live)

P/s: Ini bukan kelas BASIC. Anda Belajar terus dari Fundamental hingga ke Teknikal, Intens Boleh Apply terus.

Ini yang saya tekankan

BONUS Sharing & Casestudy

Ni saya tunjukkan based on pengalaman sendiri, berapa nilai ads yang dilaburkan untuk capai angka sebegini.. Dan berapa KPI & Calculation utk spend ads, target jualan, serta ROAS yang menguntungkan..

BONUS 1: Strategy L1, L2, dan L3

Ini strategi Iklan yang patut anda ketahui dan kuasai dalam jalankan Iklan Ecommerce

BONUS 2: Strategy Optimize ROAS (RM1000)

Kunci kepada return jualan yang tinggi adalah, jualan berpakej, jualan repeat, upsell, mahupun produk pakej premium.

JUMLAH, Nilai RM1499

Nanti dulu.. Ni saya bagi sekali..

Total Bonus RM2295

Portfolio klien saya

Modul yang diajar ini adalah daripada pengalaman dalam mengurus beberapa kempen besar klien klien kami

ROAS 5 - 12X ganda!

Average ROAS daripada 5 - 12. Agak tinggi tu, spend ads tak sampai 1K, spend baru RM700, sales dah RM8.5K. Menggunakan strategi & teknik yang sama

Spend 30K, Sales RM128.9K

Bukan mudah, untuk produk niche kesihatan, nak capai return yang baik. Jadi teknik scale up yang sama, dapat maintain, spend 30K dapat jualan atleast 4X ganda dari spend ads.

Conversion Ads Pertama

Kempen jualan dengan strategi L1, L2, L3, dimana kita target kepada audiens yang betul, untuk optimize result yang lebih baik

Sales RM294K dengan Ecommerce

Bukan mudah nak capai jualan lebih 4000 unit dalam masa beberapa bulan ada website sendiri. Namun bergantung kapada niche produk, offer, harga, serta kekuatan iklan untuk capai jualan yang konsisten!

Ikutkan, saya nak buka jerr, harga RM499 ke.. Atau harga biasa RM3490.. Tu harga rate saya untuk mengajar sehari.. coaching 1 orang student.. 

Tapi, saya faham.. Ramai Struggle kan..

Tapi nak bangun jugak dalam Bisnes Online.. Takpe, ini amal jariah saya.. Saya bagi offer RM149 jerr..

Prelaunch RM20..

Sesi Live RM20 jerr

Saya cadang ambil peluang ini, bukan selalu saya offer ‘murah’ gila macam ni.. sebab banyak benda dapat, plus dapat tanya direct kat saya!!

Jumpa saya di coaching Zoom

Ajar melalui Zoom meeting

Saya Faham, Ada yang masih betul betul nak start, belum ada kemampuan nak beli pakej (Edisi Digital) saya sebelum ini.. Saya ada pakej yang sesuai untuk yang belum ada kemampuan..

 

Pakej LIVE serendah RM20 shj.

Saya akan guide melalui zoom meeting, saya akan ajar fundamental ads yang bantu anda nak run ads dengan mudah.

Pakej Live Serendah RM20!

Berbaloi ke dgn RM20 ni?

Kalau nak tahu, modul ini lah saya ajar di personal coaching bernilai RM8K untuk 3 hari sesi. Dalam personal coaching ni diajar secara face-to-face, saya bagi siap modul workbook tebal. Terus praktik depan mata terus. Dengan kos RM8K. 

Tapi, saya faham, ada yang sungguh2 nak belajar, cuma tak ada yuran sebanyak itu. Jadi, untuk sesi online ni, tak perlu keluar kos mahal2. Ni hanya RM20 jerr..

Saya ajar secara intensif, ajar face-to-face secara online. Dengan harga RM20 ni, kira saya nak bantu, harga tak untung pun.. Lihatlah ini sebahagian modul dibawah yang saya nak ajar ni. 

Sesi 1 - Fundamental & Funnel

16 Januari 2021 (Sabtu) - 10Pagi - 12Tgh Hari

Modul ini anda bakal pelajari secara lengkap fundamental ads bernilai RM199

Sesi 2 - Copywriting High Impact

16 Januari 2021 (Sabtu) - 2 Ptg - 4 Ptg

Modul ini anda bakal kuasai penulisan ayat iklan yang berpengaruh bernilai RM199

Sesi 3 - Technical & Ads Strategy

16 Januari 2021 (Sabtu) - 8 - 10 Malam

Manakala, Modul ini anda bakal diasah, untuk kuasai teknikal ads bernilai RM599

AMARAN!!

Hari
Jam
Minit
Saat

Offer Prelaunch RM20 ini bakal tamat pada Bila bila masa!

 

OFFER RM20 – (Dibuka skrg! 8 – 10 Jan 2021) 

RM29 (11 – 12 Januari 2021)

RM39 (13 – 14 Januari 2021)

RM99 (15 Januari 2021)

16 Januari (Sabtu) 10pg – 10 malam, Kelas Bermula

TRY

RM 10
  • Takper, Nak Trial lihat Modul Fundamental dulu. KODKUPON: diskaun69
  • Modul Fundamental Ads RM79
  • KODKUPON: diskaun69
  • KODKUPON: diskaun69

LIVE

RM 29
  • Sesuai untuk Mereka yang nak dapatkan join Sesi Zoom shj
  • Sesi 1 - Coaching Fundamental & Funnel Ads di Zoom
  • Sesi 2 - Coaching Copywriting Ads di Zoom
  • Rakaman Live Fundamental Ads di Group Facebook
  • BONUS E-notes Ads & Copywriting RM199

START

RM 109
  • Sesuai untuk Mereka yang nak join sesi zoom beserta Modul Lengkap Teknikal
  • Sesi 1 - Coaching Fundamental Ads di Zoom
  • Sesi 2 - Coaching Copywriting Ads di Zoom
  • Sesi 3 - Coaching Strategy & Technical Ads di Zoom
  • Rakaman Live Fundamental Ads di Group Facebook
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion Ads RM299
  • BONUS E-notes Ads & Copywriting RM199
Fast Selling

Soalan

Saya akan adakan sesi ini seperti tarikh yang telah disebutkan iaitu 16 Jan 2021 (sabtu) | 10 pagi – 10 malam

Boleh cuba isi semula borang di Onkelas.com

Anda boleh pergi ke Email, saya beri link Akses di Email.. Klik link itu terus boleh akses dah..

Klik jer kat button pakej diatas

Scroll to Top