Kelas Conversion Mastery

Dah penat run conversion Ads, asyik tak menjadi.. Pixel asyik bermasalah jerr.. Takpe la.. Jangan risau... Kami ajar anda praktikal secara Live, buat pertama kalinya!! Khas untuk mereka nak kuasai pemasaran Ecommerce

HM.. masih hadapi masalah ini..

Tak Tahu Fundamental

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan bagaimana nak ukur

Tak Jelas Flow Jualan Website

Biasa run ads menjual jerr.. Tapi tak pernah tahu, dari stranger nak tukar ke buyer akan melalui beberapa proses.. Dan setiap proses itu strategi berbeza..

Kos Banyak Habis

Dah run, tapi return jualan tak berbaloi dengan apa yang di spend. Tak tahu nak optimize macam mana..

Audiens Main langgar jerr

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan apa kesan dia

Tak Faham Struktur Kempen

Tahu buat ads, tahu kempen, adset, ads semua. Tapi kempen bercampur aduk, tak ikut kategori yang betul

Tah pernah Follow up

Ni masalah paling selalu saya lihat, buat direct ads, tapi tak pernah follow up dengan retargeting, dimana boleh menjimatkan kos iklan

TAKPER!! BIAR saya bantu

Ubaidullah Jaafar (UJ) merupakan pengarah urusan Mastery Success Sdn Bhd. UJ telah berkecimpung dalam dunia paid advertising sejak 2015. Dan pada tahun 2016, UJ telah mengasaskan beberapa produk digital dalam bentuk DVD antaranya Master Editing Psd & Ai, Mastercollection Gold, Panduan Intagram.

2018, Era Conversion ads bermula, UJ Telah mengasaskan platform pembelajaran online  untuk Usahawan Malaysia iaitu Lernify.com. UJ terlibat lagi dalam menghasilkan beberapa modul digital untuk usahawan iaitu Marketing Premier, Video Marketer, Chatbot Mastery, dan banyak lagi.

Pada pandemik Covid-19, UJ telah asaskan platform pembelajaran online mampu milik iaitu Onkelas.com dan Marketplace digital ubypro.com

UJ juga terlibat merangka pemasaran digital untuk big-client seperti Anasism, Ashh&Annas, Butikkosmetik.com, Mamijarum.my, dan banyak lagi.

Kini UJ menerajui beberapa syarikat-kerjasama & anak syarikat iaitu, Nashtech Print Sdn Bhd, Onkelas Sdn Bhd, Ubypro Digital, serta syarikat produksi video HF Production.

Ini antara portfolio penglibatan saya dalam mengurus beberapa klien dalam digital marketing, chatbot, dan ecommerce.

Ini Result, bukan gula2

Bermacam niche dah saya jumpa, dengan strategy & sistem yang betul. InshaAllah, nak capai atleast 10-15K sebulan tu tak mustahil.. Sebab ni

Niche Fesyen

Sebelum ni tak cukup team, beratus whatsapp masuk sehari. Lepas ada web Ecommerce, dah berjaya achieve 400K dalam masa 4 bulan buat sales online dengan website. Semua auto, xguna dah whatsapp lagi..

Niche Produk Kesihatan

Xpernah run Ecomm untuk produk Baby. Ada website, Jual produk baby, 3 bulan belajar dah boleh buat 69K kurang 3 bulan praktis. Syukur Mr Ubai, banyak bantu dalam ajar conversion ads ni.

Launch Produk Digital masa PKP

Buat produk digital, mula mula pasal dah stuck PKP tak tahu nak buat apa. Belajar setup web sendiri. pasang sistem LMS, buat ebook sendiri, guna conversion ads, so far, 5 produk jerr run conversion, boleh bawa sales RM53,937.

Sales 758K dlm 3 bulan

Sama jugak, Ecommerce & conversion ads banyak ubah cara dapatkan customer. Ingatkan dengan whatsapp dan team sales je boleh scale up. Isu nya, bila team bertambah, nak maintain agak payah. Guna Website Ecommerce, dapat urus bisnes xpenat mcm dulu, sales melonjak naik dalam masa 3 bulan hari pulangan 6 angka!

Memperkenalkan..

The Ultimate Ecommerce Strategy

P/s: Ini bukan kelas BASIC. Anda Belajar terus dari Fundamental hingga ke Teknikal, Intens Boleh Apply terus.

anda bakal kuasai..

Modul BONUS

Ni saya tunjukkan based on pengalaman sendiri, berapa nilai ads yang dilaburkan untuk capai angka sebegini.. Dan berapa KPI & Calculation utk spend ads, target jualan, serta ROAS yang menguntungkan..

BONUS 1: Strategy Scale, utk Capai Sales 1juta Pertama (RM399)

Saya kongsikan juga, pengalaman saya capai 1 juta pertama dengan produk digital sahaja. Zero kos produk, keluarkan modal ads shj.. Dimana teknik ini applicable juga untuk produk fizikal!

BONUS 2: Strategy Optimize ROAS (RM199)

Kunci kepada return jualan yang tinggi adalah, jualan berpakej, jualan repeat, upsell, mahupun produk pakej premium.

JUMLAH, Nilai RM1499

Nanti dulu.. Ni saya bagi sekali..

Total Bonus RM2390

STARTUP

RM 69
  • Video Fundamental Conversion Ads RM199
  • Group Facebook

PLUS

RM 149
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Sesi Live Zoom Meeting RM199
  • Free Group Support Whatsapp RM399
Popular

PREMIER

RM 1149
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Sesi Live Zoom Meeting RM199
  • Sesi One-to-One Zoom Coaching RM2499
  • Sesi Follow up Coaching RM1499
  • Free Group Support Whatsapp RM399
Popular

Dapatkan Video Rakaman Panduan Conversion Ads Yang Bernilai RM 199 PERCUMA

Isi NAMA & EMEL anda untuk akses rakaman Conversion Mastery yang bernilai RM 199 ini secara PERCUMA.

Scroll to Top