Kelas Conversion Mastery

Dah penat run conversion Ads, asyik tak menjadi.. Pixel asyik bermasalah jerr.. Kami ajar anda praktikal secara Live, buat pertama kalinya!! Khas untuk mereka nak kuasai pemasaran Ecommerce

Daftar Waiting List Conversion Ads Mastery

Sila masukkan NAMA & EMAiL untuk pengumuman kelas Conversion Live dengan harga promosi tak masuk akal..

Asyik ulang kesilapan sama

Tak Faham Fundamental

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan apa kesan dia

Tak Jelas Flow Jualan Website

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan apa kesan dia

Kos Banyak Habis

Dah run, tapi return jualan tak berbaloi dengan apa yang di spend. Tak tahu nak kira macam mana.. hmm

Audiens Main langgar jerr

Tahu tekan tekan je ads tu.. Tapi tak tahu, kenapa kena buat macam tu, apa tujuan dia, dan apa kesan dia

Tak Faham Struktur Kempen

Tahu buat ads, tahu kempen, adset, ads semua. Tapi kempen bercampur aduk, tak ikut kategori yang betul

Tak Faham Struktur Kempen

Tahu buat ads, tahu kempen, adset, ads semua. Tapi kempen bercampur aduk, tak ikut kategori yang betul

Siapa saya

Ubaidullah Jaafar (UJ) merupakan pengarah urusan Mastery Success Sdn Bhd. UJ telah berkecimpung dalam dunia paid advertising sejak 2015. Dan pada tahun 2016, UJ telah mengasaskan beberapa produk digital dalam bentuk DVD antaranya Master Editing Psd & Ai, Mastercollection Gold, Panduan Intagram.

2018, Era Conversion ads bermula, UJ Telah mengasaskan platform pembelajaran online  untuk Usahawan Malaysia iaitu Lernify.com. UJ terlibat lagi dalam menghasilkan beberapa modul digital untuk usahawan iaitu Marketing Premier, Video Marketer, Chatbot Mastery, dan banyak lagi.

Pada pandemik Covid-19, UJ telah asaskan platform pembelajaran online mampu milik iaitu Onkelas.com dan Marketplace digital ubypro.com

UJ juga terlibat merangka pemasaran digital untuk big-client seperti Anasism, Ashh&Annas, Butikkosmetik.com, Mamijarum.my, dan banyak lagi.

Kini UJ menerajui beberapa syarikat-kerjasama & anak syarikat iaitu, Nashtech Print Sdn Bhd, Onkelas Sdn Bhd, Ubypro Digital, serta syarikat produksi video HF Production.

Mereka Dah Mulakan..

Bermacam niche dah saya jumpa, mereka yang belajar dari bawah ini, biasanya jika sabar, InshaAllah, nak capai atleast 10-15K sebulan tu tak mustahil.. Sebab ni

Niche Fesyen

400K dalam masa 4 bulan buat sales online dengan website. Sebelum ni tak terbalas whatsapp masuk terlalu banyak, syukur lepas ada web ecommerce ni, semua auto, tinggal run ads & urus postage jerr. Xbuat dah closing whatsapp lagi

Niche Produk Kesihatan

Jual produk baby, 3 bulan belajar dah boleh buat 69K kurang 3 bulan praktis. Syukur Mr Ubai, banyak bantu dalam ajar conversion ads ni.

Niche Produk Digital

Buat produk digital, mula mula pasal dah stuck PKP tak tahu nak buat apa, saje saje buat web sendiri guna wordpress. pasang sistem LMS, buat ebook sendiri, belajar conversion ads dengan Mr Ubai, tak sangka masa launching 6 hari, sold out dengan sales RM53,937.

Niche Kosmetik

Sama jugak, conversion ads banyak ubah cara saya dapatkan customer. Ingatkan dengan whatsapp dan team sales je boleh scale up. Isu nya, bila team sales bertambah, nak maintain agak payah. Guna Website Ecommerce, belajar strategi L1, L2, L3, saya follow up database lama. Tak sangka sales melonjak naik dalam masa 20 hari pulangan 5 angka!

Apa yang anda bakal pelajari

FORMULA CAPAI 1 JUTA PERTAMA

Saya kongsikan juga, pengalaman saya capai 1 juta pertama dengan produk digital sahaja. Zero kos produk, keluarkan modal ads shj.. Dimana teknik ini applicable juga untuk produk fizikal!

Spend kecil, roas besar

Kunci kepada return jualan yang tinggi adalah, jualan berpakej, jualan repeat, upsell, mahupun produk pakej premium.

Total Bonus RM2390

Dapatkan Video Rakaman Panduan Conversion Ads Yang Bernilai RM 199 PERCUMA

Isi NAMA & EMEL anda untuk akses rakaman Conversion Mastery yang bernilai RM 199 ini secara PERCUMA.

Scroll to Top