Tahniah PREMIUM!

Tahniah sebab Pilih pakej Premium. Ada berita baik.. Sikit lagi jerr saya nak bagi penerangan sedikit.. InshaAllah offer ni mungkin saya dapat spend masa lebih untuk servis, mengajar & serta mendidik.. Sila teruskan Baca..

Ramai juga tanya kat saya, bila ada buat group Mentoring. Selalunya saya akan pass kepada team untuk hantar proposal, tentang nak dapat group Mentoring. Harga biasa RM9500 untuk 3 sesi.

Tapi untuk hari ini, mungkin nasib baik untuk yang nak belajar saya one-to-one secara online, dengan harga tak masuk akal..

Saya bagi semua produk digital saya, berkaitan Ads, Poster Ads, Fundamental, semua.. Boleh belajar saya one-to-one melalui zoom coaching. Jika ads ada masalah pun boleh rujuk saya.

Sebenarnya, saya nak buatkan website sekali, ready made ya. Bukan from stratch. Jadi, dah tak perlu pening nak fikir setup hosting domain semua, kita setupkan dari awal. Nanti tinggal edit sikit2 jerr.

Pakej Terbaru!! Iaitu Supreme, dimana pihak kami setup kesemuanya dari segi domain, sampailah ke Website. Anda hanya perlu upload produk & Edit sales page shj. Sistem semua dah setup ready. Harga boleh tahan affordable!

Ni siap Website park under VPS kami. Kami setup A-Z dari segi Website shj. Template ini anda tinggal Edit jerr. Drag n Drop menggunaKan elementor, dan telah digunakan untuk run ads serta dapat conversion yang baik. Anda hanya tukar text & gambar shj. Tak perlu fikir tentang design sebab kami dah siapkan kesemuanya..
 
Demo Sales Page Pro Disini

Demo StandardTemplate Disini

Tak tahu nak pasang Website?. Takpe.. Saya boleh setupkan Website, VPS, siap Template diatas ni.. Tinggal Edit jerr.. Web semua atas nama or brand kita.. Dapatkan disni
 
🔥 Kami Belikan Domain (Nama Website) harga RM59
🔥 Setup Under VPS, Web lebih ringan & Laju RM399
🔥 Siap Email Auto Follow up RM299
🔥 Siap Pasang Template Sales page RM99
🔥 Dah siap Woocommerce dah, tinggal masuk produk jerr RM199
Siap Premium Theme & Plugin RM499
🔥 BONUS beberapa Modul Onkelas, bagus untuk rujukan
 
Total kalau nak di ikutkan diatas ni dah RM2,554.
 
Kita bagi offer tak masuk akal.. RM1588 jerr..
 

Ni pun tak bukak banyak.. 5 – 6 orang je dalam satu masa. Sebab saya pun tak ada masa sangat.

Mungkin, ini dapat bantu untuk bersemuka dengan saya, dan dapat result lebih cepat.. Saya perkenalkan pakej Mastery.

Pakej Mastery Ini, saya bagi sekali sesi coaching website dengan keseluruhan..

So nak pakej Premium atau Mastery ya?

Saya cadang ambil terus Premium, sebab banyak benda dapat, plus dapat one-to-one Mentoring dengan saya!!

PREMIUM

RM 349
  • SEMUA PAKEJ + Termasuk Feature Plugin PRO dalam website
  • 1X Sesi After Sales Servis - Personalize Support Web & Design RM1499
  • Install Plugin Pro Elementor Page Builder (1 Year)
  • Install Theme Ecomm Pro (Lifetime)
  • Related Pro Plugin
  • Modul Conversion Ads Fundamental RM199
  • Group Whatsapp Support ADS RM399
  • Group Whatsapp Support WEB RM499
  • Modul 1 - Setup Domain Hosting & Setup Web Ecommerce Mudah
  • Modul 2 - Setup & Configure Core Plugin Website
  • Modul 3 - Design Website
  • BONUS: Template Sales page RM199
  • BONUS: Group Onkelas
  • BONUS: Ebook BASIC Facebook & IG ads
  • *Tidak perlu menunggu, terus praktik dari modul diberi, dan boleh bertanya di group Facebook & whatsapp

SUPREME

RM 980
  • Setup Web ReadyMade Ecommerce + VPS + Access Onkelas Module
  • 1X Ecommerce Website ReadyMADE Setup RM4599
  • 1 Year VPS (High Speed Server) RM499
  • 1X Domain Registration 1 Year RM50
  • Email Marketing Auto Follow up RM399
  • Template Sales Page Pro  RM499
  • Drag & Drop Pro Web Builder RM1299
  • Premium Ecomm Template RM899
  • Web Sales Notification System RM499
  • Panduan Web Ecomm Pro RM119
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Group Support Facebook RM399
  • BONUS: Panduan Poster Editing Ads Canva
  • BONUS: Panduan Editing Poster Ads Photoshop
  • BONUS: Blueprint Setting Ads + Copywriting + Headline
  • BONUS: Group Support Whatsapp
  • BONUS: Sales Page Convert Pro RM299
  • *Tak perlu pening, Sebab Kami Setupkan Web READYMADE siap sistem untuk anda. Anda Tinggal Masuk Produk & Edit Drag & Drop Sales Page shj.
Preferred

MASTERY

RM 1588
  • Go Personal Coaching + Go group Mentoring Online & Advanced.
  • 1X Sesi One-to-One Zoom RM4490
  • 1X Sesi Conversion Ads Coaching RM1499
  • Group Mentoring Support RM4499 (Whatsapp)
  • BONUS 1X Sesi Review Web RM599/Jam
  • Panduan Web Ecomm Pro RM119
  • Panduan Fundamental Conversion RM199
  • Panduan Teknikal Conversion RM299
  • Group Support Facebook RM399
  • BONUS: Panduan Poster Editing Ads Canva
  • BONUS: Panduan Editing Poster Ads Photoshop
  • BONUS: Panduan VPS
  • BONUS: Group Support Whatsapp
  • BONUS: Sales Page Convert Pro RM299
  • *Kami ajar anda secara Personal Coaching Dari Pembelian Domain sehinggalah Website Siap!

Soalan

Boleh search di bahagian Email ‘Onkelas’

Jika ada masalah tiada email pendaftaran. Sila Email saya [email protected]

Scroll to Top