PERHATIAN: Nak onlinekan bisnes anda secara automatik

Terima Kasih

Ni saya tunjuk bagaimana boleh setup web jualan 5 angka dengan 30 minit shj!

Klien 1 - Kami hasilkan Web Ecommerce dari 0 - RM1.5 Juta

Klien ini Niche Kosmetik pada mulanya nak ada website Ecommerce yang ada sistem yang boleh integrate antara postage system serta dropship/agen. Hasilnya jualan mencecah RM1.5 juta dlm 5 bulan!

Klien 2 - Sales RM1.15 Juta dengan Paid Ads di Website Ecommerce

Klien ini pula Niche Fashion dah patah jari nak layan whatsapp, akhirnya buat keputusan untuk ada website Ecommerce. Selepas bimbingan 1 hari, web Ecommerce siap. Jualan RM1.15 Juta selepas 8 bulan!

Bagaimana Website bantu Jualan 6 Angka!

Sales 164K dalam 7 bulan

Personally, gambar diatas ni bukti. Actually, website ni baru beroperasi awal tahun 2019. Kira baru lagi.. Boleh capai angka ini! Luar biasa bro! 

Jualan Automatik ke website

Diatas ni sales (Julai 2019). Bila run Paid Ads, lepas tu orang masuk website, baca Tips, Konten, Info dalam website.. Automatik kena 'Saka' berkali2 di Telegram, Instagram, Facebook..

Jualan Produk Digital

Trafik bertalu2 masuk dalam website beli secara automatik terus! Tengah tidur pun sales masuk.. Ni produk saya yang trending, jual guna website.. 137 unit dah generate RM45K sales..

694 Order masuk di website

website saya guna platform E-commerce. Kat sini dia tunjuk dah berapa banyak dah order, so far saya berjaya dapat 694 order beli terus melalui website.. 

Boleh kawal guna Apps, Terima order dari smartphone jer !

nak tahu tak, tiap kali ada order masuk, saya just pantau jer guna Apps.. Boleh install kat Apps store, atau kat Playstore.. Yang best bila sales masuk, notification keluar, dan bunyi kcingg3 sales asyuukkss.. Bestnya.. tengok bawah ni.. Berapa sales dah masuk akan dapat graf macam ni..

Buat sales automatik dengan website.. Jom lihat apa kata saya dalam video ni..

KENAPA PERLU ADA WEBSITE

FUNGSI WEBSITE YANG BOLEH BANTU MUDAHKAN BISNES ANDA SECARA AUTO:

Sales masyuk, lihat dalam phone jerr.. Lihat video untuk demo..

KEDAI ONLINE

Website ibarat kedai online 24 jam kita, dimana kita cuti, website operasi, waktu tidur pun website beroperasi..

PAYMENT ONLINE

boleh promote produk, jual produk, buat pembayaran terus secara online jerr guna online banking..

NAIKKAN BRAND

Boleh naikkan brand bisnes kita, bila brand naik, trust pelanggan meningkat, org nak beli mudah jerr..

SEO RANKING

Boleh letak artikel utk SEO. Semakin banyak konten yg related dgn produk kita, semakin banyak traffic kita

WEB JUALAN

Web Jualan ni kalau boleh convert sales.. Dimana info produk, testimoni, gambar2, senarai pakej produk & dan harga dlm 1 page.

INTEGRATION

boleh letak maps kedai kita, boleh letak borang, boleh letak button whatsapp, boleh share di Facebook, Instagram, whatsapp, dll

APA KATA MEREKA

Ni antara feedback mereka tau , Mulanya mereka pun tak pernah ada Website untuk buat jualan. Ada yang dah capai sales ratus ribu dengan website!

Sales 160K Dalam masa 7 bulan

Ni antara feed yang dapatkan Panduan Ecommerce

Sales 33K sebulan dengan Ecommerce

Ni antara feed yang dapatkan Panduan Ecommerce

Web Dah nak siap 90% Follow Panduan je

Ni antara feed yang dapatkan Panduan Ecommerce

Support Group

Belajar Conversion Ads & WEBSITE

Jangan Risau , jika ada masalah ni..

Modul ini bukan semata video, malah diajarkan trick & teknikal, yang mudah dimana anda tinggal plug-in sahaja, edit text, tukar gambar, setel!

Ini sebab kenapa Pentingnya Web Ecommerce 2021

Keratan Akhbar telah menunjukkan, peluang besar jika anda seorang usahawan nak ubah strategi bisnes anda 2021

TAKPER!! BIAR saya bantu

Ubaidullah Jaafar (UJ) merupakan pengarah urusan Mastery Success Sdn Bhd. UJ telah berkecimpung dalam dunia paid advertising sejak 2015. Dan pada tahun 2016, UJ telah mengasaskan beberapa produk digital dalam bentuk DVD antaranya Master Editing Psd & Ai, Mastercollection Gold, Panduan Website

2018, Era Conversion ads bermula, UJ Telah mengasaskan platform pembelajaran online  untuk Usahawan Malaysia iaitu Lernify.com. UJ terlibat lagi dalam menghasilkan beberapa modul digital untuk usahawan iaitu Marketing Premier, Editing Video High Impact, Chatbot Mastery, dan banyak lagi.

Pada pandemik Covid-19, UJ telah asaskan platform pembelajaran online mampu milik iaitu Onkelas.com, runcit digital, dan Marketplace digital ubypro.com

Selain itu, UJ juga terlibat dalam membangunkan platform konten seperti Baitul Taaruf,  Ubaidullahjaafar.com.

UJ juga terlibat merangka pemasaran digital untuk big-client seperti AnasHQ.com, Ashh&Annas, Butikkosmetik.com, Mamijarum.my, dan banyak lagi.

Kini UJ menerajui beberapa syarikat-kerjasama & anak syarikat iaitu, Nashtech Print Sdn Bhd, Onkelas Sdn Bhd, Ubypro Digital, serta syarikat produksi video HF Production.

Memperkenalkan Ecomm Pro

Panduan/Servis Hasilkan Web Ecommerce semudah Drag n Drop

6 KOMPONEN UTAMA YANG ANDA BAKAL PELAJARI DALAM PANDUAN ECOMM PRO INI

MODUL 1: HOSTING JIMAT KOS & LAJU

Dalam modul ini, anda belajar tempat beli hosting kapasiti SSD, Spec bagus, tapi kos jimat. Terus boleh setup web

MODUL 2: SETTING THEME

Tak perlu susah nak setup theme & design form strach. Anda Klik klik jer, siap install semua plugin penting

MODUL 3: SETUP CORE PLUGIN

Ada beberapa plugin penting, untuk speed, optimize, security, untuk buatkan web anda sesuai run Ecommerce

MODUL 4: CONFIGURE SETTING

Dah setup, anda kena configure pula, sebab ada settign yang sesuai, takpe yang ni follow je step saya

MODUL 5: IMPORT SALES PAGE

BONUS!! Saya dah siapkan sales page, anda tinggal edit semudah drag n drop jerr, tukar gambar & tukar text, siap dah!

MODUL 6: FINALIZING

Finalize sales page anda, untuk boleh running, seterusnya website dah sedia untuk anda run ads dan terima sales!

KELEBIHAN MODUL ECOMM WEB INI

MASIH PROVEN KE ECOMMERCE NI ?

Ada yang bertanya, “..Bisnes saya sesuai ke dengan Ecommerce ni?, Proven Ecommerce ni boleh bawah sales auto?..”

 

Jawapan saya, “..Tak proven, kalau ada platform, tapi tak buat apa, kerja Marketing & Ads mestilah dijalankan.. Dan nak ceburkan Ecommerce ni, saya tak kata ia 100% confirm menjadi, tapi yang pasti, kita dah praktik.. Jika cuba, lebih baik dari tak buat apa..”

 

Sekurang-kurangnya, saya dah ada pengalaman

..Sales masuk masa tengah tidur

..Order masuk automatik tanpa perlu whatsapp pun

..Web saya rank nombor 2 di google, dan dapat 500 daily traffic Organik FREE

 

Lihat gambar bawah ni,..

 

Pukul 5 pagi pun sales masuk

Lihat gambar diatas ini.. Proven Result dapat sales pukul 5 pagi tau.. Bayangkan pukul 5 pagi customer lepas solat subuh, terus beli produk kita

Latest 10 Jan 2020, Order masuk terus ke website tak kira masa

Diatas ini adalah list oder salah satu produk kami, 100% run ecommerce dan automatik integrate dengan posmen. Tinggal print parcel, tak perlu key in dah!

Dapat 2nd Rank di Google

Ini antara strategi konten, dimana kita dapat traffik percuma dari Google, boleh tingkatkan traffic ke website. More traffic, more sales potential

Ikutkan Kos sebenar nak belajar RM4.5K

Lihat quotation ni.. Agensi kami cas servis ni untuk klien..Company ni nak upah untuk bina website.. Edit drag n drop, pasang sistem ecommerce, charge 3K - 4.5K. Nilai 3K ni lah yang saya reveal kat anda!

TAK SUSAH PUN , 3 STEP NI JErr

STEP 1: BELI PAKEJ HOSTING

Kos sangat rendah, beli untuk pakej setahun, terus boleh setup web berdasarkan panduan ini

STEP 2: IMPORT TEMPLATE & CONFIGURE

Template ni ibarat, ia dah readymade, jadi kita tak perlu design from stratch. Install semua plugin2 penting..

STEP 3: EDITING & FINALIZE

Disini anda tinggal edit, tukar text, gambar. Flow dah siap. lepas tu siap dah! Senang kan?

tahu tak.. Nak belajar website ni.. secara coaching one by one, biasa kos kena keluar dalam 2K – 3K untuk 2 hari kelas.. Buat sampai siap..

Jenis tak suka nak belajar2 ni, nak outsource pun boleh.. Biasa kos dalam RM4.5K dan keatas. Standard Ecommerce punya services, siap payment gateway semua..

Jujur, saya & team memang provide coaching & servis ni..

Memang ramai usahawan turun batu pahat belajar dari jauh.. Ada dari

..Selangor

..Terengganu

..Kelantan

Sanggup Turun Batu Pahat.. Bayar 4-5K semata nak belajar..

Dan mereka komit, dari tak ada website, sekarang jualan 700 – 800K dah dari website jerr.

Lihat result bawah ni..

 

!! Ni Antara result result terbaru

*Disclaimer: Hasil bergantung pada usaha pemasaran yang anda lakukan. Website E-commerce/E-dagang adalah platform yang memudahkan pelanggan beli produk dengan anda dimana boleh mudahkan bisnes anda secara auto

OKAY TAK SABAR DAH KAN.. HARGA PLSS

.. Ikutkan saya nak letak harga RM500 keatas.. Sebab kalau nak belajar melalui coaching jer 3K, nak upah servis kami 4.5K, jadi worth la kan kalau harga modul ni RM500 keatas..

 

Sebab, semua teknik berharga RM4.5K ni semua saya dedahkan.. Tak faham pun boleh tanya..

 

Tapi, saya faham..

Tak semua dah sukses, masih nak bermula.. 

Saya betul betul nak bantu..

 

Moneyback guarantee, if beli, tak puas hati dengan modul saya dalam masa 7 hari, cuba belajar, tak dapat bina website, saya pulang semula yuran..

 

Amacam?

Saya dah komit, berminggu-minggu update modul ikut trend 2021 ni.

Ikutkan Nilai sebenar ,
sama mcm upah saya buatkan tak custom.. iaitu..

RM1490

Tapi..

Ni Harga Sebenar untuk kesemua Modul..

Modul 1 - RM199

Modul Domain & Hosting

Modul ini anda bakal pelajari secara lengkap& fundamental ini bernilai RM199

Modul 2 - RM299

Modul Setup & Configure Core Plugin

Modul Install & Configure plugin penting ini, amat penting yang bakal anda pelajari RM299

Modul 3 - RM399

Modul design & Revamp Sales page & Finalizing

Modul ini paling mahal, dimana anda pelajari flow website & editing website anda jadi Convert RM399

Total Harga Modul diatas

RM897

Tapi Promosi ‘Tak masuk Akal’

RM390 (Jimat RM1100)

Akan tetapi, nak bantu untuk semua mampu milik.. Saya nak offer lagi.. Bonus bernilai 

ADA OFFER LAGI
RMXXX jerr!

Tunggu dulu..
Kalau Grab Sekarang, Dapat Bonus ni..

nak tak? akan dapat BONUS ni KALAU DAPATKAN SEKARANG?

Ini Bonus SPECIAL utk yang Grab Modul ni Sekarang. Yang takkan dapat kat tempat lain. Total Bonus ni bernilai RM1347. Bonus ni sangat berguna!

BONUS 1: Template Sales page Pro RM199

Template Web Jualan Sales Page Proven Success jana jualan.. Ayat Copywriting proven dah ada.. Pasang terus edit sikit, tukar gambar, siap terus..

BONUS 2: Template Copywriting Proven Success RM349

Ayat Iklan yang berpengaruh pernah kami gunakan untuk klien klien kami jalankan paid ads ke website

BONUS 3: Akses Group Facebook Onkelas RM299

Dalam group ini, saya akan buat live secara berkala. Anda boleh dapat ilmu baru berkenaan ads, website, dll

BONUS 4: Modul Facebook Ads (Ebook) RM500

Ebook ini untuk anta pelajari teknik Facebook ads & Ig Ads dimana anda akan belajar step by step.

Panduan VPS

TERBARU!! PANDUAN VPS RM1500

Panduan VPS ni yang buat web lebih stabil & ringan walaupun traffic tinggi. Bagus untuk Spend Ads besar

Tapi.. Bonus ni terhad ya! Mungkin sy akan TUTUP Bonus ni pada bila bila masa lepas cukup Kuota. Amat berbaloi GRAB panduan ini SEKARANG sebab dapat sekali dengan bonus ini!

JUMLAH BONUS BERNilai RM2847!!

Akses Onkelas Seumur Hidup

Belajar berkali kali sampai pandai, boleh ulang ulang

Bonus bernilai RM1347

Diskaun lebih, malah banyak bonus diberikan!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika Modul dibeli tidak dapat praktik, kami jamin wang anda dlm masa 7 hari

Total Modul diatas ini bernilai RM897 + Bonus RM2847

Kalau nak diikutkan Modul praktikal ini, dan anda belajar terus dapat apply, bukan mudah untuk hasilkan modul yang mudah faham. Total jerr dah lebih 2K dah

PROMOSI
Kesemua MODUL diatas..

RM390 (Jimat RM1100)

Untuk yang terawal.. Saya bagi Offer lagi

Hanya RM149

Hanya RM149

Akan tetapi, nak bantu untuk semua mampu milik.. Saya nak bagi rebat lagi if beli sekarang juga.. Sebab Rebat ni, tutup bila bila jer.. Terus order sekarang, sebab saya takut habis awal.. Tak rugi pun, sebab saya bagi ni Siap sekali, Bonus bernilai RM1347 tu..

PERHATIAN!! UTK TERAWAL!!

REBAT RM30 Utk TERPANTAS
RM129 jerr!

Offer RM129 ini ditutup pada bila bila masa. 

*RM119 (ditutup)

RM129 

RM139 

RM149 

Terhad! Selepas tutup Offer ini.. Harga akan naik pada bila bila masa..

Suka dengan Penerangan dalam Modul

Ni antara feed yang dapatkan Panduan Ecommerce

Panduan Lengkap & Padu

Belajar Conversion Ads & WEBSITE

Dah ada Sales 51K belajar dari panduan jerr

Ni antara feed yang dapatkan Panduan Ecommerce

Jadi Ejen Partime jana 124K

Belajar Conversion Ads & WEBSITE

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Offer ini bakal ditutup bila bila masa..

Jam
Minit
Saat

WEB PRO

RM 129
  • Sesuai untuk Mereka yang nak join sesi & Modul Lengkap Teknikal
  • Modul 1 - Setup Domain Hosting & Setup Web Ecommerce Mudah
  • Modul 2 - Setup & Configure Core Plugin Website
  • Modul 3 - Design Website
  • BONUS: Template Sales page RM199
  • BONUS: Group Onkelas
  • BONUS: Ebook BASIC Facebook & IG ads
  • *Tidak perlu menunggu, terus praktik dari modul diberi, dan boleh bertanya di group Facebook
Fast Selling

ULTIMATE

RM 219
  • Sesuai untuk Mereka yang nak belajar Paid Ads serta setup Website teknikal
  • Modul Conversion Ads Teknikal RM299
  • Modul Conversion Ads Fundamental RM199
  • Group Whatsapp Support WEB RM499
  • Modul 1 - Setup Domain Hosting & Setup Web Ecommerce Mudah
  • Modul 2 - Setup & Configure Core Plugin Website
  • Modul 3 - Design Website
  • Panduan VPS Website
  • BONUS: Template Sales page RM199
  • BONUS: Group Onkelas
  • BONUS: Ebook BASIC Facebook & IG ads
  • *Tidak perlu menunggu, terus praktik dari modul diberi, dan boleh bertanya di group Facebook & whatsapp

PREMIUM

RM 349
  • SERVIS Install Plugin Pro + Termasuk Template PRO dalam website + One-to-one Support
  • Setup Web ReadyMade + Plugin Pro RM1499
  • Install Plugin Pro Elementor Page Builder (1 Year)
  • Install Theme Pro (Lifetime)
  • Sesi One-to-One Web Support
  • Modul Conversion Ads Fundamental RM199
  • Group Whatsapp Support Ads RM399
  • Group Whatsapp Support WEB RM499
  • Modul 1 - Setup Domain Hosting & Setup Web Ecommerce Mudah
  • Modul 2 - Setup & Configure Core Plugin Website
  • Modul 3 - Design Website
  • BONUS: Panduan VPS Website
  • BONUS: Template Sales page RM199
  • BONUS: Group Onkelas
  • BONUS: Ebook BASIC Facebook & IG ads
  • *Kami Pasang Theme & Plugin Pro web untuk design web

Akses Onkelas Seumur Hidup

Belajar berkali kali sampai pandai, boleh ulang ulang

Bonus bernilai RM1347

Diskaun lebih, malah banyak bonus diberikan!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika Modul dibeli tidak dapat praktik, kami jamin wang anda dlm masa 7 hari

Ya, sangat sesuai. Modul ni bukan untuk yang dah expert ya. Ni untuk yang baru nak ceburkan diri dalam Ecommerce

Ada di group Onkelas. Boleh tanya direct disana. 

Tak, anda kena keluarkan kos beli domain & hosting. Tak mahal pun, kos dlm RM15+ sebulan. Langgangan setahun. Setahun boleh buat berpuluh2 K, takkan la kos hosting RM15 sebulan tak boleh kan..

*Disclaimer: Hasil bergantung pada usaha pemasaran yang anda lakukan. Website E-commerce/E-dagang adalah platform yang memudahkan pelanggan beli produk dengan anda dimana boleh mudahkan bisnes anda secara auto

Scroll to Top