Tahniah Mastery!

Tahniah sebab Pilih pakej Mastery. Ada berita baik.. Sikit lagi jerr saya nak bagi penerangan sedikit.. InshaAllah offer ni mungkin saya dapat spend masa lebih untuk servis, mengajar & serta mendidik.. Sila teruskan Baca..

Ramai juga tanya kat saya, bila ada buat Siap Web Setup dan Coaching. Selalunya saya akan pass kepada team untuk hantar proposal, tentang nak dapat Mentoring + Servis. Harga biasa RM15,500 untuk 3 sesi siap website.

Tapi untuk hari ini, mungkin nasib baik untuk yang nak belajar saya one-to-one secara online siap website sekali park under VPS kami, dengan harga tak masuk akal..

Saya bagi semua produk digital saya, berkaitan Ads, Poster Ads, Fundamental, semua.. Boleh belajar saya one-to-one melalui zoom coaching. Jika ads ada masalah pun boleh rujuk saya.

Sebenarnya, saya nak buatkan website sekali, ready made ya. Bukan from stratch. Jadi, dah tak perlu pening nak fikir setup hosting domain semua, kita setupkan dari awal. Nanti tinggal edit sikit2 jerr.

Pakej Terbaru!! Iaitu Supreme, dimana pihak kami setup kesemuanya dari segi domain, sampailah ke Website. Anda hanya perlu upload produk & Edit sales page shj. Sistem semua dah setup ready. Harga boleh tahan affordable!

Ni siap Website park under VPS kami. Kami setup A-Z dari segi Website shj. Template ini anda tinggal Edit jerr. Drag n Drop menggunaKan elementor, dan telah digunakan untuk run ads serta dapat conversion yang baik. Anda hanya tukar text & gambar shj. Tak perlu fikir tentang design sebab kami dah siapkan kesemuanya..

Demo Sales Page Pro Disini

Demo StandardTemplate Disini

Tak tahu nak pasang Website?. Takpe.. Saya boleh setupkan Website, VPS, siap Template diatas ni.. Tinggal Edit jerr.. Web semua atas nama or brand kita.. Dapatkan disni
 
🔥 Kami Belikan Domain (Nama Website) harga RM59
🔥 Setup Under VPS, Web lebih ringan & Laju RM399
🔥 Siap Email Auto Follow up RM299
🔥 Siap Pasang Template Sales page RM99
🔥 Dah siap Woocommerce dah, tinggal masuk produk jerr RM199
Siap Premium Theme & Plugin RM499
🔥 BONUS beberapa Modul Onkelas, bagus untuk rujukan
 
Total kalau nak di ikutkan diatas ni dah RM2,554.
 
Kita bagi offer tak masuk akal.. RM1588 jerr..
 

Ni pun tak bukak banyak.. 5 – 6 orang je dalam satu masa. Sebab saya pun tak ada masa sangat.

Mungkin, ini dapat bantu untuk bersemuka dengan saya, dan dapat result lebih cepat.. Saya perkenalkan pakej Mastery.

Pakej Mastery Ini, saya bagi sekali sesi coaching website dengan keseluruhan..

So ambil pakej yang mana ya?

Saya cadang ambil terus Trilion, sebab Web siap, plus dapat one-to-one Mentoring dengan saya!!

Takper, Saya nak Quotation Web Ecommerce RM4500

Khas untuk yang ada budget besar untuk pemasaran & Ecommerce. Tak ada masa nak belajar, nak Web yang dah custom, Info Produk & Design keseluruhan semua kami selesaikan.. Anda tinggal Run Ads shj. Servis ini bermula RM4500!

Hubungi kami untuk Info Lanjut..

Soalan

Pakej Supreme, kami setupkan web untuk anda, anda hanya perlu edit produk & edit sales page ataupun edit daripada template pilihan. Lebih mudah dan cepat. Sebab anda tak perlu pening setup hosting, domain & plugin.

Pakej Mastery dimana, saya coach anda untuk hasilkan web sehingga siap. Coaching ini perlukan masa sehingga 2 sesi. Jadi, semestinya harganya amat berbaloi untuk anda. Dimana kami sediakan sekali slot follow up untuk memantau website anda jika ada masalah.

Pakej Premium, anda dapat banyak. Dapat modul setup website, modul run ads conversion, group support. MALAH, kami installkan theme & plugin serta template Pro di Website anda setelah anda setup web nanti.

Ada, boleh whatsapp 019-9329324 atau Klik disini https://wa.me/60199329324?text=PS+Conversion